Tutustu Juhan blogikirjoituksiin

Markkinat vetää ja kauppa käy!

Share |

Sunnuntai 16.4.2017


Kaupan elpymisessä on plussat ja miinukset niin kuin kaikessa busineksessa ja elämässä yleensäkin.

Plussina kirjataan

- lyhentyneet myyntiajat

- hinnat nousee

Miinuspuolelle tulee merkintöjä seuraavasti

- hyvät asunnot myydään todella nopeasti

- hinnat nousee

Oletko harkinnut asunnonvaihtoa? Nyt on hyvä hetki toteuttaa haave.

Kahdeksas Päivä Oy:n ainutaatuinen myyntikonsepti takaa parhaan mahdollisen hinnan, lyhyellä myyntiajalla. Pyydä minut maksuttomalle arviokäynnille, niin kerron miten haaveestasi tulee totta.

Tiimimme valmiina palvelukseenne.

lounas.jpg

Vuoden 2016 asiakaslehti.
Vuoden 2016 asiakaslehti.

Vuoden asiakaslehti on 3H+K

"Parhaat aikakauslehtien tekijät vuodelta 2016 palkittiin Aikakausmedian Editgaalassa. Kilpailun toimituksellisiin sarjoihin lähetettiin yhteensä 217 ehdotusta palkittavista lehdistä ja alan ammattilaisista.

Asiakaslehdistä menestyi erinomaisesti Kahdeksas päivä Oy:n julkaisema 3H+K -lehti, joka palkittiin parhaasta ulkoasusta sekä parhaana vuoden 2016 asiakaslehtenä. Kahden eri tuomariston mukaan 3H+K on ennakkoluulottomasti ja raikkaasti oman paikkansa ottava asumisen lehti, joka uskaltaa kokeilla ja leikkiä. Lehti pyrkii yhteisöllisyyteen ja myös läheiseen suhteeseen lukijan kanssa menemällä asukkaiden arkeen. 3H+K avaa monimutkaisia aiheita kansantajuisesti ja kannustaa lukijoitaan vaikuttamiseen, aktiivisuuteen ja vastuullisuuteen. Ulkoasultaan lehti on helposti lähestyttävä ja persoonallinen kokonaisuus, jonka toteutus on alusta loppuun visuaalisesti ammattimainen ja onnistunut."

Tilaa ilmainen numero kotiisi juha.kittila@kahdeksas.fi