Tutustu Juhan blogikirjoituksiin

Onnistunut kevät

Share |

Keskiviikko 18.5.2016


Veturina toimii uudistuotanto, nyt rakennetaan runsaasti ja rakennusmiehistä alkaa jo olla pulaa. Tämä kehitys generoi luonnollisesti kauppaa käytettyjen asuntojen puolelle. OP raportio eilen Kymppi uutisissa, että talous on kasvanut tänä vuonna heidän ennustustaan nopeammin. Taloudessa ollaan menossa kohti kasvavaa toimeliasuutta ja asuntojen hinnat nousevat.

Viime kuu oli todella hyvä. Kauttani löysi kaksi yli 1 milj. € arvoista asuntoa uudet omistajat sen lisäksi suuri joukko muita kauunita koteja sai uudet omistajat. Työpäivät venyvät ja tehdyt työtunnit sarake pukkaa punaisella. Olen juuri nyt parhaimmillani, vauhti antaa uutta energiaa ja se tuo taas lisää kauppaa. Positiivinen kierre on syntynyt :-) . YES!

Kahdeksas Päivä Oy tuo kiinteistönvälitysalalle jotain uutta tämän vuoden aikana. Asiakkaanani saat lisää AIKAA,( Einstein kääntyisi haudassaan, aikakone on keksitty). Asumisenpalvelut keskittyvät yhden toimiston alle, jatkossa saat kiinteistönvälityksen, muuton, varastoinnin, väliaikaisen asunnon, remontit ihan kaikki asumiseen liittyvät toimet yhden puhelinnumeron takaa 0400 471 626 tai juha.kittila@kahdeksas.fi.

Uudistuotantoon liittyy paljon omaa lainsäädäntöä. Rakentamisen uudet materiaalit ja työtavat sekä innovatiiviset ratkaisut siitä miten Suomen ankarista sääolosuhteista selvitään kunnialla ja energiaa säästäen. Asuntojen markkinointi digitaalisissa medioissa sekä rahoitusjärjestelyt yksittäisen kuluttajan ja taloyhtiön kannalta mahdollisimman edullisesti ja turvallisesti. Tätä kaikkea olemme lähteneet joukolla opiskelemaan. Kahdeksas Päivä Oy:n kunnianhimoisena tavoitteena on tuottaa joukko koulutettuja ja certifikoituja uudistuotanto-osaajia. Koulutus on jo käynnissä ja tässä kuvassa on meidän ensimmäisen jakson läpäisseiden iloinen ja entistä osaavampi joukkue valmiina palvelukseenne. Laadukas kiinteistönvälitys vaati myös panostusta opiskeluun. Osaajaan voit luottaa.

Certi_koulutus.JPG