Tutustu Juhan blogikirjoituksiin

Miksi käyttää välittäjää ?

Perjantai 13.9.2019

Turvallinen asuntokauppa vaatii eritysiosaamista, jota ammattivälittäjällä on. Paras mahdolinen hinta asunnostasi vaatii mm. some- ja tekoälymarkkinointia sekä laajaa kontaktiverkosta ostajiin. Mitä enemmän potentiaalisia ostajia sitä nopeammin kauppa käy.

Amattivälittäjän avulla saat turvallisesti ja nopeasti enemmän rahaa omaan käyttöösi. Ota yhteyttä kerron mielelläni lisää.

Syksy 2019, hyvä asuntokaupan vire jatkuu

Tiistai 6.8.2019

Kesälomien jälkeen moni varmaankin pohtii oman asumiseen liittyviä järjestelyitä, tekisinkö remonttia vai vaihtaisinko uuteen kotiin? Asunnonvaihdon katalysaattorina toimivat pääasiassa reaalimaailman ja perheiden tarpeiden muutokset. Asunto on harvoin sijoituskohde. Sen sijaan asunnon ensisijainen tarkoitus useimmille meistä on olla koti omistajalleen ja heidän perheilleen ja vasta toissijaisesti olla sijoitusinstrumentti. Tämän takia on aina oikea hetki vaihtaa kotia, kun perheen tilanne sitä vaatii. Jos perheen koko kasvaa tai pienenee niin se on pätevä syy etsiä uusi siihen tilanteeseen paremmin sopiva koti. Asunnon vaihdossa toimii hyvin markkinatalouden lainalaisuudet eli välirahan suuruus ei oleellisesti muutu markkinatilanteesta johtuen. Hyvässä markkinassa saat omasta asunnosta korkean hinnan mutta myös uusi ostettava asunto on kalliimpi kuin huonossa markkinatilanteessa.  Huonossa markkinassa omasta asunnosta saat pienemmän hinnan mutta myös ostettava asunto on edullisempi kuin korkean kysynnän hetkellä. Näin ollen välirahan suuruus ei olleelliseti muutu.

Syksy on ollut kautta aikojen vilkasta asunnonvaihtoaikaa (pois lukien 2008, jolloin oli maailman laajuinen rahoituskriisi) ja ennustan, että markkinoille tulee hyviä ja mielenkiintoisia kohteita, unelma-asuntoja.

Ole rohkeasti yhteydessä ja tehdään unelmistasi totta! Pyydä minut maksuttomalla arviokäynille.

Peleveluni sisältää mm.

-arvioinnin

-stailauksen

-ammattivalokuvat

-laaja somemarkkinointi, tekoälyä hyödyntäen

-kattavan ostajaverkoston 

Ammattilaisen kanssa onnistut ja saat parhaan mahdollisen hinnan.

Helsinki kasvaa

Perjantai 24.5.2019

Helsinki tulee jatkossa tiivistymään ja rakennuksista tulee totuttua korkeampia. Muuttovirta pääkaupunkiseudulle ja Helsinkiin pysyy edelleen voimakkaana ja se omalta osaltaan huolehtii siitä, että asuntokysyntä tulee jatkossakin olemaan tällä markkina-aluella poikkeuksellisen kovaa. 

Helsingin kaupungin projektinjohtaja Outi Säntti kävi pitämässä 12.3.2019 yrityksessämme mielenkiintoisen aamupalaverin. Tässä poimintoja Outin esityksestä.

Helsinki pyrkii omalla ohjauksellaan varmistamaan, että alueen asunnoilla olisi heterogeeninen omistajapohja. Ruotsin tai Ranskan mallin mukaisia "gettoja" niihin liittyvine ongelmineen yritetään välttää.

  

Sieppaa3.PNG

Asuntotuotannon aloitukset ja valmiit kohteet yhteensä on vuonna 2018 huippuluvussa. Nyt on pieni tarjonnan kasvu mutta muuttovirta tulee nopeasti syömään varaston, kun samaan aikaan rakennuslupien eli uusien kohteiden aloittaminen on pienentynyt 2016-2018.

Sieppaa4.PNG

Asunnon sijainti hyvien liikenneväylien, erityisesti raideliikenteen läheisyys, tulee jatkossa olemaan yksi tärkeimmistä kriteereistä, kun asunnon arvoa arvioidaan. Helsingissäkin hinnat tulevat eriytymään alueellisesti. Alla olevasta kuvasta näkee Helsingin satsaukset. Alue, johon kaupunki sijoittaa rahaa tulee tulevaisuudessa olemaan arvonnousu alue.

Sieppaa2.PNG

 

Vanha hallitus teki viime hetken asuntopoliittisenpäätöksen, jonka seurauksena suunniteltu Malmin lentokentän alueen kehitys siirtyy usealla vuodella eteen päin. Päätös luo painetta muiden alueiden nopeutetulle toteuttamisille. Mistä löytyy korvaavat maa-alueet tai kehityskohteet näin suurelle asuntomäärälle?

Sieppaa1.PNG

2018 yhteenveto

Perjantai 8.3.2019

190129_KAHDEKSAS_PAIVA_45.jpg

Yrityksemme menestyjät palkittiin jälleen tammikuussa, järjestyksessään 12. kerran sain kunnian olla palkittujen tähtivälittäjien joukossa.

Suurin kiitos kuuluu Teille, asiakkailleni!

15 vuotta kestäneen urani aikana olen suureksi onnekseni saanut olla auttamassa lähes tuhannessa onnistuneessa välitystehtävässä,

suuri kiitos luottamuksesta!

Vuonna 2019 kova tahti jatkuu ja tästä tulee jälleen menestyksekäs vuosi!

Kiittäen, Juha

Ammattitaidon ylläpitäminen

Sunnuntai 30.12.2018

Moni varmaankaan ei tule ajatelleeksi mitä kaikkea taitoja ammattivälittäjä työssään tarvitsee.

Myynti- ja vuorovaikutustaidot tulee varmaankin heti ensimmäisenä mieleen. Se on totta, onhan välittäjän tehtävä etsiä ostaja ja myydä asunto parhaaseen mahdolliseen hintaan. Sen lisäksi kauppa tulee olla turvallinen sekä ostajalle että myyjälle. Välittäjän tulee osata alaan liittyvä lainsäädäntö ja oikeustapaukset, jotta hän osaa soveltaa lain henkeä ja määräyksiä työssään. Yhtä tärkeää on myös tekninen osaaminen, jotta välittäjä osaa ennakoida mahdolliset taloon tai asuntoon liittyvät riskirakeenteet ja kaupan kannalta oleelliset sudenkuopat jo ennen kauppatapahtumaa. 

Osaako sinun välittäjäsi nämä keskeiset osa-alueet? Kokemuksen ja koulutuksen perustella voin sanoa, että minä osaan.

Diplomi

Certi_koulutus.JPG

Hyvää Joulua ja Uutta vuotta 2019

Maanantai 24.12.2018 klo 13:53

Vaiherikas vuosi 2018 on nyt lopuillaan. Tähän vuoteen on mahtunut kevään ja kesän hurjat kauppamärät ja kohti joulua hiipuva markkina. Uudenlainen tilanne, vienti vetää, työllisyys on korkealla ja korot alhaalla mutta asuntomäärät ovat laskusuunnassa. Perheet ilmeiesti näkevät tulevan vuoden epävarmana ja siksi siirtävät asunnonvaihtopäätöstään. Ennustaminen on nyt erityisen hankalaa.

Nautinnollista pyhien aikaa ja ensi vuonna taas täysi vauhti päällä.

joulu2018.jpg

Huikea syksy

Maanantai 1.10.2018

Nyt se on täällä, nimittäin asuntokauppabuumi. Tänä syksynä olen välittänyt noin 40 % enemmän asuntoja kuin viime vuonna ja tästä on tulossa 14 vuotta kestäneen urani toiseksi paras vuosi. Myyjät myyvät nyt, kun asunnoista saa hyviä hintoja ja ostajat ostavat, koska luottamus tulevaisuuteen on korkea. Suuri kiitos kaikille asiakkailleni luottamuksestanne. On ollut ilo tehdä unelmistanne totta.


Lue lisää »

Juhanus tulee, oletko valmis

Keskiviikko 20.6.2018

Kevät  on ollut kaupallisesti mahtavaa aikaa. Asiakkaani ovat tehneet yli 10 % enemmän asuntokauppoja kuin viime vuonna tähän aikaan. Kodit ovat vaihtaneet tiuhaan tahtiin omistaja ja moni unelma on muuttunut todeksi

Lue lisää »

Palkintojuhla 2018

Maanantai 5.2.2018

Kiitos ja kumarrus rakkaat asiakkaani!
Vuosi 2017 oli jälleen kerran omalta osaltani palkinnon arvoinen suoritus. Firman onnistujia juhlittiin Svenska Klubbenilla lounaan kera tiistaina 30.1.2018

Lue lisää »

Uusi vuosi 2018

Perjantai 5.1.2018

Vuosi 2017 oli menestys usean hiljaisen vuoden jälkeen. Kauppakappalemäärät kasvoivat edelliseen vuoteen verrattuna, erityisesti uudiskohteissa oli ryntäys. Hinnat nousivat ja markkinoilla oli positiivinen vire.

Lue lisää »

Onko asuntokaupassa kupla?

Maanantai 6.11.2017

Koko pääkaupunkiseutua leimaa voimakas rakentamisen kasvu sekä infran että asuinrakentamisen osalta. Raidehankkeita on valmistunut ja suuria väestömassoja tulevaisuudessa liikuttavia liikennemuotoja on päätetty viedä eteen päin.

Lue lisää »

Kaupallinen syksy 2017

Keskiviikko 23.8.2017

Kesälomat on onnellisesti ohi mutta onneksi kesää on vielä jäljellä :-) . Nautitaan sitä !

Tänä kesänä kauppa kävi aikaisempia vuosia vilkkaammin. Omalta osaltani koko myynnissä olevien asuntojen varasto on myyty kesä-heinäkuussa loppuun. Ei voi olla muuta kuin tyytyväinen tilanteeseen.

Lue lisää »

Hyvää Juhannusta

Torstai 22.6.2017

Keskikesän juhla on ovella, nyt on aika vietää aikaa perheen ja ystävien kesken ja nauttia valosta ja luonnosta.

Lue lisää »

Dagmarinkatu12 ja VMK 7

Perjantai 2.6.2017

Hei,

tässä muutama esittelyvideo myynnissä olleista asunnoista. Tehdäänkö sinun asunnostasi myös? Ota yhteyttä.

juha.kittila@kahdeksas.fi

https://youtu.be/nW0FoDfnokc

https://youtu.be/p4ZL7gnT61c

https://youtu.be/PgntUBlFoyE.

Kuuluttajankatu 6

Tiistai 2.5.2017

Tutustu uusimpaan  kohteeseeni :-)

Katso tästä

Avainsanat: #luonnon keskellä #laadukas asunto #parkkipaikka #näkymät

Markkinat vetää ja kauppa käy!

Sunnuntai 16.4.2017

Pitkään odotettu asuntokaupan nousukausi on nyt käsillä  ( osalta varmaan jo loppui usko, niin pitkään on odoteltu).

Lue lisää »

Onnistunut vuosi !

Lauantai 4.2.2017

Aika menne kuin siivillä sanotaan. Sen huomaan hyvin, kun katson milloin viimeksi olen kirjoittanut blogiin. Mielessä pyörii, että siitähän ei ole kovinkaan pitkään kuitenkin edellisessä blogissa toivotan Hyvää Joulua ja tätä kirjoittaessa päivä on pidentynyt jo merkittävästi ja kohta pikkulinnutkin aloittavat jo kevät laulunsa...

Lue lisää »

Hyvää ja rauhallista Joulua

Perjantai 23.12.2016

8joulukortti_2016.png

Nousu on totta.

Maanantai 21.11.2016

Aika moni meistä on jo lukenut raportteja tämän vuoden kauppatilastoista. Tässä  Uuden Suomen artikeli, jossa on haastateltu Kiinteistövälitysalan Keskusliiton toimitusjohtajaa:

"Suomen asuntokauppa on jatkanut tammi-syyskuussa kasvuaan kahteen edellisvuoteen verrattuna. Asiasta kertoo Kiinteistönvälitysalan Keskusliitto KVKL, jonka mukaan vanhojen asuntojen toteutunut kauppamäärä oli tammi-syyskuussa reilut 2 prosenttia suurempi kuin vuotta aiemmin. Uusien asuntojen kauppamäärät kasvoivat peräti 26 prosenttia.
 

Lue lisää »

Mitä maksaa?

Maanantai 19.9.2016

Tässä eräiden asiakkaiden kertomaa.

Asiakas tarvitsi täydellisen muuton niin, että lamput ja kaikki sähkölaitteet irrotetaan ja asennetaan uuteen kotiin. Kirjahylly oli pultattu seinään ja se tuli irrotaa ja asentaa uuteen asuntoon. Tavaroiden pakkaamisessa hän tarvitsi apua, koska ei itse ehtinyt ja työkalujen käyttäminen oli hänelle vaikeaa (lue mahdotonta). Kahdeksannen Päivän osaava muuttotiimi hoiti kaiken niin, että asiakas kokemuksen jälkeen huokaisi helpotuksesta ja kiitti vuolain sanoin, " onneksi valitsin teidät hoitamaan tämän asunnon myynti- ja muutorumban. En tiedä miten olisi muuten siitä selvinnyt".  Täydellinen suoritus, kyllä kelpaa olla myyntiedustajan tässä yrityksessä :-).

Lue lisää »

Vanhemmat kirjoitukset »