Tutustu Juhan blogikirjoituksiin

Huikea syksy

Share |

Maanantai 1.10.2018


Asuntoa vaihdetaan pääasiassa perheen tilanteeseen liittyvän tarpeen vuoksi eli aina on oikea aika vaihtaa asuntoa, kun asunnonomistaja omista lähtökohdistaan niin kokee.

Tilastojen valossa tarkasteluna asia näyttää kuitenkin hiukan toiselta. Asuntoja on pääkaupunkiseudulla myynnissä noin 10 000 kpl joka kuukausi ja vain alle 3000 asuntoa myydään kuukausittain eli noin 7000 asuntoa jää odottamaan ostajaa tuleviin kuukausiin. Kerroin, että omissa välittämissäni asunnoissa kauppa käy poikkeuksellisen hyvin. Miksi näin?

Muutamat seikka selittävät tämän. Kollegoiden välittäjäverkosto (noin 90 hlö) on myyjän käytössä heti myynnin aloittamisesta lähtien. Siellä voi olla jo valmis hyvä ostava asiakas tiedostossa. Stailaus, kaikki myynnissä olevat huoneet järjestellään niin, että ostajan on helppo nähdä itsensä sillä perheen kanssa asumassa. Somemarkkinointi eli toteutan valitulle kohderyhmälle digitaalisen mainoskampanjan. Sekä osaava ja innostunut välittäjä, joka haluaa parasta lopputulosta Sinulle.

Vielä on tilaa uusille ja vanhoille asiakkaille. Ota yhteyttä ja pyydä minut maksuttomalle arviokäynnille.