Tutustu Juhan blogikirjoituksiin

Toteutuneet kaupat Töölössä

Share |

Keskiviikko 14.10.2020 klo 8.44


Tiedätkö oikeasti mitä asunnot maksavat tänä päivänä Helsingin keskustassa?

Teen tässä päivityksen tänä vuonna Töölön käytettyjen asuntojen toteutuneiden kauppojen hinnoista.

Mietit varmaan miksi asuntojen hinnat vaihtelevat niin paljon keskenään.

Oletko tullut ajatelleeksi, että ilmiölle on olemassa selkeä selitys?

Töölö, Tölikkä, on aina ollut vakavaraisten💲💳 perheiden suosikkikaupunginosa. Alueen arvostusta on nostanut📈 julkiseen rakennusten 🏛 suuri määrä.

🏢 Asunnon toteutuvan kauppahintaan vaikuttaa sijainti, asunnon ja taloyhtiön kunto.

Yksi usein vähemmälle huomiolle jäävä tekijä on asunnon ammattimainen markkinointi oikein valitussa medioissa sekä yhteistyökanavissa.

Parhaan hinnan saa se myyjä, jonka asuntoesittelyssä käy eniten oikein kohdennettuja ostajaehdokkaita.

Ostajat valitsevat tutustuttavat kohteet kotisohvalla kuvia ihaillen ja tekstejä tutkien.

Ostajat arvostavat, kun asuntoa esittelee välittäjä koska he tietävät että välittäjä on vastuussa oikein annetuista tiedoista.

Kiinteistönvälittäjä on myynnin ammattilainen, joka hallitse kaikki tärkeät osa-alueet. Välittäjän avulla myyjälle jää paras mahdollinen summa kulujen jälkeen käteen.

🏠YKSIÖ
Yksiön on tänä vuonna saanut omakseen keskimäärin 258 307 € kauppasummalla, joka on noin 8600€/m2 . Kallein yksiökauppa on ollut noin 430 000 €. Kauppoja on tähän mennessä tehtailtu 86 kpl.

🏠🏠KAKSIO
Kaksiota tähän mennessä on myyty huimat 175 kpl. Kalleimmasta kaksiosta ostaja on pulittanut noin 650 000 €. Kaksion keskimäärin hinta on ollut noin 7200 €/m2 ja myyntiaika noin 40 vrk.

🏠🏠🏠KOLMIO
Arvokkain kolmio tänä vuonna on ollut noin 985000€ ja kolmioiden keskimääräinen hinta on ollut noin 7000 €/, m2 ja edullisin noin 3500 €/m2. Hintahaarukka on hurjan iso. Kauppoja on yhteensä 91 kpl.

🏠🏠🏠🏠 TAI ENEMMÄN
Näitä kauppoja on tehty ainoastaan 41 kpl. Koko alueen kallein kauppa on Oksasenkadulla ja se oli yli 1,3 milj.€. Isojen asuntojen myyntiajat on ollut noin kaksi kuukautta.

Juuri nyt on myyjän markkinat. Varaa heti maksuton arviokäynti ja ehdit vielä mukaan tämän syksyn kuumille asuntomarkkinoille.

juha.kittila@kahdeksas.fi tai 0400 471 626.

#myynti #markkinointi #vauhtiaasuntokauppaan #inhimillinentekijäkuvanea_ja_tytot.jpg