Tutustu Juhan blogikirjoituksiin

Kevät 2021

Share |

Torstai 20.5.2021


Anteeksi kaikki,

useat tuttu ovat olleet yhteydessä minuun ja kysyneet kuulumisia ja ihmetelleet miksi bolgeja ei näy eikä kuulu?

Korona toi mukanaan asuntokaupan hullut kuukaudet, joita on kestänyt koko viime syksyn ja alkukevään 2021. Kauppoja ja töitä on paiskittu ihan urakalla, asunnot on suorastaan revitty käsistä ja hinnat ovat siinä samalla nousseet raketin lailla. On ollut täysi työ pysyä vauhdissa mukana, huhu :-). En tosin valita mutta kirjoittaminen on jäänyt siinä tohinassa vähemmälle.... :-(.

Viime vuosi meni hienosti, helmikuussa pokkasin palkinnon hyvin tehdystä tuloksellisesta työstä, kiitos siitä asiakkailleni. Tämä alkuvuosi on ollut jopa viime vuotta parempi, kauppoja solmitaan kiivaaseen tahtiin, asiakkaat ovat tyytyväisiä hintoihin ja asuntoihin, joita he saavat ostaa. Ei voi olla muuta kuin tyytyväinen, kun saan tehdä tätä super kivaa työtä. 

Voimistuvana ilmiönä on tullut ostotoimeksiantosopimusten käyttäminen. Siinä ostaja-asiakas palkkaa välittäjän etsimään hänelle sopivan asunnon. Olen myynyt useita asuntoja tällä tavalla. Nämä ovat niitä asuntokauppoja, joita ei näy missään vaiheessa netissä tai muuten julkisessa myynnissä. Usein ostotoimeksianto on keino päästä kiinni unelma-asuntoon. Kerron mielelläni tästä lisää, ole yhteydessä.

Mukavaa ja aurinkoista kevättä.

eira.jpg