Tutustu Juhan blogikirjoituksiin

Juhanus tulee, oletko valmis

Keskiviikko 20.6.2018

Kevät  on ollut kaupallisesti mahtavaa aikaa. Asiakkaani ovat tehneet yli 10 % enemmän asuntokauppoja kuin viime vuonna tähän aikaan. Kodit ovat vaihtaneet tiuhaan tahtiin omistaja ja moni unelma on muuttunut todeksi

Lue lisää »

Palkintojuhla 2018

Maanantai 5.2.2018

Kiitos ja kumarrus rakkaat asiakkaani!
Vuosi 2017 oli jälleen kerran omalta osaltani palkinnon arvoinen suoritus. Firman onnistujia juhlittiin Svenska Klubbenilla lounaan kera tiistaina 30.1.2018

Lue lisää »

Uusi vuosi 2018

Perjantai 5.1.2018

Vuosi 2017 oli menestys usean hiljaisen vuoden jälkeen. Kauppakappalemäärät kasvoivat edelliseen vuoteen verrattuna, erityisesti uudiskohteissa oli ryntäys. Hinnat nousivat ja markkinoilla oli positiivinen vire.

Lue lisää »

Onko asuntokaupassa kupla?

Maanantai 6.11.2017

Koko pääkaupunkiseutua leimaa voimakas rakentamisen kasvu sekä infran että asuinrakentamisen osalta. Raidehankkeita on valmistunut ja suuria väestömassoja tulevaisuudessa liikuttavia liikennemuotoja on päätetty viedä eteen päin.

Lue lisää »

Kaupallinen syksy 2017

Keskiviikko 23.8.2017

Kesälomat on onnellisesti ohi mutta onneksi kesää on vielä jäljellä :-) . Nautitaan sitä !

Tänä kesänä kauppa kävi aikaisempia vuosia vilkkaammin. Omalta osaltani koko myynnissä olevien asuntojen varasto on myyty kesä-heinäkuussa loppuun. Ei voi olla muuta kuin tyytyväinen tilanteeseen.

Lue lisää »

Hyvää Juhannusta

Torstai 22.6.2017

Keskikesän juhla on ovella, nyt on aika vietää aikaa perheen ja ystävien kesken ja nauttia valosta ja luonnosta.

Lue lisää »

Dagmarinkatu12 ja VMK 7

Perjantai 2.6.2017

Hei,

tässä muutama esittelyvideo myynnissä olleista asunnoista. Tehdäänkö sinun asunnostasi myös? Ota yhteyttä.

juha.kittila@kahdeksas.fi

https://youtu.be/nW0FoDfnokc

https://youtu.be/p4ZL7gnT61c

https://youtu.be/PgntUBlFoyE.

Kuuluttajankatu 6

Tiistai 2.5.2017

Tutustu uusimpaan  kohteeseeni :-)

Katso tästä

Avainsanat: #luonnon keskellä #laadukas asunto #parkkipaikka #näkymät

Markkinat vetää ja kauppa käy!

Sunnuntai 16.4.2017

Pitkään odotettu asuntokaupan nousukausi on nyt käsillä  ( osalta varmaan jo loppui usko, niin pitkään on odoteltu).

Lue lisää »

Onnistunut vuosi !

Lauantai 4.2.2017

Aika menne kuin siivillä sanotaan. Sen huomaan hyvin, kun katson milloin viimeksi olen kirjoittanut blogiin. Mielessä pyörii, että siitähän ei ole kovinkaan pitkään kuitenkin edellisessä blogissa toivotan Hyvää Joulua ja tätä kirjoittaessa päivä on pidentynyt jo merkittävästi ja kohta pikkulinnutkin aloittavat jo kevät laulunsa...

Lue lisää »

Hyvää ja rauhallista Joulua

Perjantai 23.12.2016

8joulukortti_2016.png

Nousu on totta.

Maanantai 21.11.2016

Aika moni meistä on jo lukenut raportteja tämän vuoden kauppatilastoista. Tässä  Uuden Suomen artikeli, jossa on haastateltu Kiinteistövälitysalan Keskusliiton toimitusjohtajaa:

"Suomen asuntokauppa on jatkanut tammi-syyskuussa kasvuaan kahteen edellisvuoteen verrattuna. Asiasta kertoo Kiinteistönvälitysalan Keskusliitto KVKL, jonka mukaan vanhojen asuntojen toteutunut kauppamäärä oli tammi-syyskuussa reilut 2 prosenttia suurempi kuin vuotta aiemmin. Uusien asuntojen kauppamäärät kasvoivat peräti 26 prosenttia.
 

Lue lisää »

Mitä maksaa?

Maanantai 19.9.2016

Tässä eräiden asiakkaiden kertomaa.

Asiakas tarvitsi täydellisen muuton niin, että lamput ja kaikki sähkölaitteet irrotetaan ja asennetaan uuteen kotiin. Kirjahylly oli pultattu seinään ja se tuli irrotaa ja asentaa uuteen asuntoon. Tavaroiden pakkaamisessa hän tarvitsi apua, koska ei itse ehtinyt ja työkalujen käyttäminen oli hänelle vaikeaa (lue mahdotonta). Kahdeksannen Päivän osaava muuttotiimi hoiti kaiken niin, että asiakas kokemuksen jälkeen huokaisi helpotuksesta ja kiitti vuolain sanoin, " onneksi valitsin teidät hoitamaan tämän asunnon myynti- ja muutorumban. En tiedä miten olisi muuten siitä selvinnyt".  Täydellinen suoritus, kyllä kelpaa olla myyntiedustajan tässä yrityksessä :-).

Lue lisää »

Uudet kodinvaihtajan palvelut saatavilla

Keskiviikko 3.8.2016

Kesä oli ja meni, kuten tiedetään, liian nopeasti. Nyt on enää muistot jäljellä kypsyvistä mansikoista, lomasta ja yhteisistä illanvietoista tuttujen ja sukulaisten kesken. Paluu arkeen on alkanut.

Lue lisää »

Onnistunut kevät

Keskiviikko 18.5.2016

Hei kaikki,

kello on 04.00 aamulla, itäisellä taivaan ranalla näky jo ensimmäiset oranssit auringon kajastukset. On rauhallinen ja seesteinen kevätaamu.

Valoa näkyy myös asuntomarkkinoilla ja rauha siellä on kaikonnut kauas pois. Kauppa käy kuin rajuilma. Hypo uutisoi eilen radiossa, että asuntomarkkinat ovat juuri nyt poikkeuksellisen vilkkaat.

Lue lisää »

8.päivä

Tiistai 8.3.2016

Tammikuussa 2016 palkittiin vuosittaisella Business lounaalla viime vuonna ketjumme ansioituneimmat kiinteistönvälittäjät.

Työpanokseni on huomatta :-) ja asiakkaat kiittävät. Mikäs tässä on kauppaa tehdessä nyt ja tulevaisuudessa, kun voin tarjota välityspalveluiden lisäksi koko joukun asunnonvaihtoa helpottavia lisäpalveluita Sinulle ja perheellesi.

Lue lisää »

Asuntokauppa 2015 -2016

Lauantai 6.2.2016

Toinen kuukausi tätä vuotta on jo vauhdissa ja on aika katsoa vähän mitä viime vuonna tapahtui asuntomarkkinoilla ja kurkistaa myös tulevaisuuteen. Jep se on mahdollista! ( hmhmhm, jos olet lukenut aikaisempia päivityksiäni niin havaitset häivähdyksen itseironiaa...) Nyt lähestyn uudella kulmalla trendien kautta. Alla referaatti Suomen Asuntopalvelut Oy:n toimitusjohtaja Jussi Karppisen mielenkiintoisista teeseistä.

Lue lisää »

vuosi 2015

Keskiviikko 30.12.2015

Tällä hetkellä asuntokaupan tilaa voi kuvata lähinnä tylsän vakaiksi. Takana on useita laskevia asuntokauppavuosia, tämä vuosi on ensimmäinen pitkästä aikaa, jolloin kauppamäärät ovat suunnilleen samalla tasolla kuin edellinen vuosi.  Hinnat ovat pysyneet likimain samoina usean vuoden ajan. Hintakuvaajaa näyttää " kuolleen miehen käyrältä" tasaista, tasaista tasaista....Asuntokauppa vastaa Suomen yleistä taloustilannetta.


Lue lisää »

Hattutemppu= kolme kauppaa :-)

Maanantai 5.10.2015

Syksy on asuntokaupoissa sesonkiaikaa. Viikonloppuna sai kolme kotia uudet asukkaat.

Lue lisää »

Kesä meni jo?

Torstai 27.8.2015

Lomat on tässä vaiheessa kesää enää vain etäinen muisto ja kauppaa tehdään kiihtyvällä vauhdilla. Tämän vuoden kaupallisesti parasta viikkoa porskutellaan vauhdikkaasti eteen päin. Kolmet asuntokaupat on tehty ja yksi uusi tarjous hyväksytty. Ei voi muuta kuin olla asuntokauppias tyytyväinen.

Lue lisää »

« Uudemmat kirjoituksetVanhemmat kirjoitukset »