Tutustu Juhan blogikirjoituksiin

Uudet kodinvaihtajan palvelut saatavilla

Share |

Keskiviikko 3.8.2016


Elokuun pimenevät ja usein lämpöiset illat tarjoavat vielä oivan mahdollisuuden viettää laatuaikaa mukavassa seurassa ja onhan vielä osalla kesälomakin käynnissä. Nautitaan tästäkin hetkestä. Suomen vuoden ajat vaihteluineen ovat sitä itse asiassa aikamoinen rikkaus.

Yrityksemme on ensimmäisen välitysliikkeenä tuonut asunnonvaihtajan käyttöön laajennetun palvelukonseptin, nyt saat kauttani, stailauksen, muutot, välivarastoinnin, siivouksen ja väliaikaisen asunnon helposti samalla kertaa, kun teemme asunnonvälityssopimuksen. Asiakkaamme ovat ottaneet tyytyväisyydellä uudistuksen vastaan, koska suurena toimijana saamme neuvoteltua hinnat edulliskesi ja asiakas saa kauttamme muut palvelut edullisemmin kuin jos itse lähtisi niitä kysymään suoran esimerkiksi muutto- tai varastointiyrityksiltä. Helppous tulee kaupan päälle, yhden numeron periaatteella. Lue lisää asiakkaan kokemuksista linkki alla:

http://blogit.meillakotona.fi/muotoseikka/voiko-muutto-tosiaan-olla-helppo/

Pääkaupunkiseudulla seudulla pahin on ohi asuntomarkkinoilla. Ostajia on liikkeellä ja lainaehdot ovat poikkeuksellisen hyvät asunnostajan vinkkelistä katsottuna. Hinnat nousevat tämän vuoden aikana maltillisesti muutaman %-yksikön verran eli hintakuplaa ei ole näköpiirissä. Aikaisempina vuosina syksyt ovat, olleet parasta aikaa vaihtaa kotia Helsingissä, kysyntää on ja ihmiset aktivoituvat kesän rientojen jälkeen.

Kuvahaun tulos haulle sienimetsä