Tutustu Juhan blogikirjoituksiin

Uusi vuosi 2018

Share |

Perjantai 5.1.2018


Tänä vuonna odotetaan, että samaa vauhtia jatketaan. Suhdannetilanne taloudessa on positiivinen, vienti vetää, työllisyys kohenee ja luottamus on palautunut. Samaan aikaan täytyy muistaa, että ilmiö koskettaa vain pääkaupunkiseutua ja muutamia suurempia kaupunkeja Suomessa. Hintojen eriytyiminen myös pääkaupunkiseudulla on totta. Hyvin liikenneyhteyksien, erityisesti raideliikenne, varrella olevat asunnot nouset muita alueita voimakkaammin. Samoin uusista hyväkuntoisista asunnoista tai taloista saa myyjä tulevaisuudessa paremman hintakehityksen. Kansalaisilla ei ole oikein aikaa, tahoa tai uskallusta aloittaa remontteja omiin nimiinsä.

Vuonna 2017 olen ottanut käyttööni kaikkien myyntiin tulleiden kohteideni osalta stailaajan palvelut. Se on tuottanut parempia hintoja nopeammalla myyntiajalla toimeksiantajilleni. Stailauksella luodaan positiivinen mielikuva asunnosta ostajalle jo ennen kuin hän on käynyt asunnossa. Proaktiivisella markkinoinnilla olen  pystynyt vaikuttamaan asiakkaan tunnetilaan ja saanut solmittua kauppoja entistä tehokkaammin myyjää tyydyttävään hintaan.

Uusia myyntisopimuksia on tullut tehtyä jo joulun välipäivinä. Seuraa ilmoituksiani esim. Facebookin kautta

https://www.facebook.com/juhakittilalkv/

Tulossa esim. Eerikinkadulla puisto näkymillä noin 120 m2, paritalo noin 124 m2 Herttoniemessä, rivitalo Vuosaaressa noin 100 m2, Hakaniemessä noin 85 m2  ja paljon muuta :-)

Kuvahaun tulos haulle uusi vuosi 2018