Tutustu Juhan blogikirjoituksiin

Ei päivääkään ilman kauppaa .

Share |

Perjantai 3.10.2014


On hienoa työskennellä välitysliikkeessä, jossa joka ikinen päivä tehdää useita asuntokauppoja. Ajat ovat haastelliset mutta asuntojen tarve ei häviä näinäkään aikoina mihinkään. Perheen tilanteet muuttuvat, syntyy uusi kansalaisia, osa nukkuu pois, erotaan tai mennään naimisiin, vaihdetaan työ- tai opiskelupaikkoja, talouden moottori toimii, tosin hiukan alhaisemmilla kierroksilla kuin aikaisempina vuosina.

Tänään sain suosituksen tyytyväiseltä asiakkaaltani ( luettavissa osiossa asiakkaat kertovat). Hänen kaksio Mannerheimintieltä myytiin muutamassa päivässä yli pyydetyyn hintaan. Erityisen tyytyväinen perhe oli, toki rahasummaan mutta myös siihen, että näyttörumba oli mahdollisimman lyhyt eikä liiemmin häirinnyt heidän perhe-elämää.

Asunnon vaihtaminen on nyt ajankohtaista. Markkinoilla on paljon hyviä koteja, jopa niitä harvinaisuuksia, joita ei normaalista ehdi edes katsomaan. Pankeista saa hyvillä ehdoilla lainaa. Oman asunnon myyminenkin onnistuu.

Ota yhteyttä niin keskustellaan asuntoasioista luottamuksellisesti. Arviokäyntini on maksuton eikä sido jatkotoimiin. Saat vinkkejä siitä miten saat asunnostasi parhaan mahdollisen hinnan.

Viikonloppu edessä ja nyt kokataan hyvää ruokaa ! imagesca0fjbja.jpg