Tutustu Juhan blogikirjoituksiin

Huom! näyttöjä löytyy

Share |

Tiistai 30.12.2014


Noin kymmenen vuoden ura Huoneistokeskuksessa on nyt vaihtunut kiinteistönvälittäjän tehtävään Huom! ketjun Kasarmikadun toimipisteeseen (Kasarmikatu 36, 00130 Helsinki, gsm 0400 471 626).

Minulle oli aikamoinen yllätys kuulla, että Huom! yrityksessä toimii yli kolmesataa välitysalan ammattilaista ja se on ollut sekä välittäjillä että markkinaosuudella mitattuna nopeimmin kasvanut toimisto viime vuosina. Tässäkin markkinatilanteessa on todistettavasti mahdollista tehdä kauppaa, kuten aikaisemmissakin blogi-kirjoituksissani olen kertonut :-).

Asuntojen myyminen on ryhmätyötä, jossa hyvällä asiakasverkostolla on suuri merkitys lopputulokselle. Listoillamme on hyviä kohteita asunnon etsijöille ja toimistollamme löytyy ammattitaitoa kaiken kokoisten toimeksiantojen hoitamiseksi niin, että kauppa syntyy turvallisesti, nopeasti ja hyvään hintaan. Oikea asunto oikealle henkilölle, niin helppoa se on, kun sen osaa.

Huomenna on kahdeksas työpäiväni ja mahan pohjassa tuntuu "perhosia" niin kuin aikoinaan koulun diskossa. Työ on vanhaa tuttua mutta nyt voin tehdä sitä uudella tavalla. Huom! ketjun menestys on ollut huikeaa ja haluan olla jakamassa sitä vanhojen ja uusien asiakkaideni kesken ja heidän edukseen.

images1.jpg