Tutustu Juhan blogikirjoituksiin

Valoa tunnelin päässä ?

Share |

Perjantai 21.11.2014


Tänään sataa ensilumi maahan ja harmauden keskellä kuuluu markkinoilta ilahduttava uutinen. Lokakuussa tehtiin kuluvan vuoden paras kuukausi Suomen asuntomarkkinoilla. Välittäjien myymien käytettyjen asuntojen volyymi ylsi ensimmäisen kerran tämän vuoden puolella 5 500 kaupan tasoon. Syyskuun hieman yli 5 400 kauppaan saatiin siten kasvua noin 1,5 %.

Uutisissa kerrottiin myös, että metsäteollisuuden investoinnit Suomeen ovat kasvaneet ja tämä vuosi tulee olemaan ennätysvuosi.

Synkistelylle ei ole nyt aihetta. Välillä saattaa tuntua, että "kaikki menee vain alaspäin" ja pelot valtaavat mieliä. Samaan aikaan maailmantalous kasvaa, Jenkeissä ennakoidaan lähes  3 % kasvua ensi vuodelle ja meille tärkeät vientimaat Saksa ja Ranska tulevat kulkemaan ennusteiden mukaan lähes samassa vauhdissa. Viiveellä vaikutukset tulevat näkymään myös kotimaan kysynnässä ja asuntokaupoissa.

Lumisateen innoittaman meidän toimiston sissiryhmä(valokuvaajakin oli luonnollisesti mukana) innostui perjantain kunniaksi "laputtamaan" (jakamaan mainoksia) lähiasuntojen postilaatikoihin.

Vaikka kauppaa on tehty hyvällä sykkeellä niin tarjolla on edelleen upeita koteja. Vieraile sivuillamme www.huoneistokeskus.fi löydä unelmakotisi ja sovi oma esittelyaikajakelu.jpgsi. Hauskaa viikonloppua !